ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορίες
Αντιηλιακές μεμβράνες

Η Εταιρία "ΚΑΛΕΣΘΗΤΟ'' δραστηριοποιείται σε εξειδικευμένες εφαρμογές σύγχρονων υλικών, που προσφέρουν ισχυρή προστασία, φωτοθερμική άνεση και απίστευτη εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε χώρο που υπάρχουν τζάμια.

Εισάγει, προωθεί και εγκαθιστά πολυεστερικά films (μεμβράνες ασφαλείας), που θωρακίζουν οποιοδήποτε απλό, ευάλωτο τζάμι, μετατρέποντάς το, σε τζάμι υψηλής ασφαλείας, αδιάρρηκτο, ακίνδυνο και αδιαπέραστο.

Με την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ηλιοπροστασία και θερμομόνωση που μπορεί να μας προσφέρει ένα τζάμι, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό (τέντες, ρολά, στόρια).

Τέλος με τις διακοσμητικές μεμβράνες, μας παρέχει απόλυτη ή σχετική ιδιωτικότητα, μεταμορφώνοντας τα τζάμια ανάλογα με τις ανάγκες μας, αξιοποιώντας ιδανικά κάθε γυάλινη επιφάνεια που μας περιβάλλει.

Η εταιρία μας από την έναρξή της, στηρίζεται στη συνέπεια, την υπευθυνότητα, την τεχνογνωσία, τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και το ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της, που σας επισκέπτεται και με τις μετρήσεις ειδικών οργάνων, σας βοηθάει να επιλέξετε το καλύτερο για σας και το χώρο σας αποτέλεσμα.

Η εταιρία ''ΚΑΛΕΣΘΗΤΟ''  διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή σε μεμβράνες για τζάμια που καλύπτουν θέματα ασφαλείας, ηλιοπροστασίας και διακόσμησης θα βρει κανείς στην έκθεσή μας.

Αποβλέπουμε στην ελαχιστοποίηση της σπατάλης, εξοικονομώντας ενέργεια που πολλές φορές άδικα ξοδεύουμε, πετώντας «λεφτά από το παράθυρο». Αποσκοπούμε στην άμεση ατομική αλλά και στην ευρύτερη περιβαλλοντική βελτίωση που καθορίζεται από τις επιλογές μας.

Η παθητική εξοικονόμηση ενέργειας μέσω συστημάτων που προωθούμε, ελαχιστοποιεί την χρήση κλιματιστικών, που εκτός απ΄την πολυδάπανη λειτουργία τους, διοχετεύουν στο περιβάλλον απίστευτα επιβαρυντικές εκπομπές μολυσματικών αερίων για να λειτουργήσουν.

O σκοπός της χρήσης των προϊόντων είναι η παροχή λύσεων για καθημερινές ανάγκες που συναντάμε σε χώρους διαβίωσης και εργασίας. Σαν τέτοιες αναφέρουμε την ασφάλειά μας, την προστασία της περιουσίας μας, την δημιουργία του κατάλληλου θερμικού και οπτικού περιβάλλοντος, που είναι απαραίτητο για την άνεση και αποδοτικότητα μας.

 

Αντιηλιακές μεμβράνες
 
Αντιηλιακές μεμβράνες προστασίας
 
Αντιηλιακή προστασία - μεμβράνες
 
Μεμβράνες διακόσμησης
 
Εμφάνιση 1 έως 4 (από 4 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1