ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορίες
Καθαρισμοί σαλονιών - χαλιών- κουρτινών

Καθαρισμός Σαλονιών

Στην εταιρία "ΚΑΛΕΣΘΗΤΟ" μετά από 10 χρόνια συνεπούς παρουσίας στο χώρο έχουμε αντιμετωπίσει με επαγγελματισμό και συνέπεια χιλιάδες περιστατικά καθαρισμού σαλονιών, από έναν απλό καθαρισμό μονόχρωμου σαλονιού, την λεύκανση λευκού καναπέ αντίκα, όπως και σύνθετα περιστατικά όπως μουχλιασμένους καναπέδες, λεκέδες από κατοικίδια στην πολυθρόνα μας, παραμελημένους δερμάτινους καναπέδες, ξεβαμμένες χρυσοκλωστές κλπ.

Μην ξεχνάτε πως η εμπειρία που αποκτά ένας τεχνίτης με την καθημερινή ενασχόληση στον τομέα του καθαρισμού, ούτε σπουδάζεται ούτε αγοράζεται.

       Καθαρισμός χαλιών

Ο καθαρισμός χαλιών γίνεται αυστηρά με χειροποίητο τρόπο, σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους που διδαχθήκαμε από τους παλαιότερους συναδέλφους μας.

Τα χαλιά πλένονται ριζικά με άφθονο νερό, που διοχετεύεται στο χαλί και από την κάτω του πλευρά, ώστε η σκόνη και η βρώμα να αποβάλλονται εις βάθος και όχι απλά επιφανειακά.

Επίσης, χρησιμοποιούμε σκόνη σαπούνι, ειδικό για την τέλεια καθαριότητα και ανάδειξη των χρωμάτων του κάθε τάπητα.

Πάντα, βέβαια στη σωστή δόση, ανάλογα και το πόσο βρώμικο και «ταλαιπωρημένο» είναι το κάθε χαλί.

Καθαρισμός κουρτίνας

Η κουρτίνα είναι μια ευαίσθητη επιφάνεια που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη υφασμάτων και ραφής, που αν δεν εφαρμοσθεί η σωστή μέθοδος καθαρισμού και συντήρησης, μπορεί να ζαρώσουν, ή να καταστραφούν.

Οι κουρτίνες αφού περάσουν από διαδικασία κατάλληλου ποιοτικού ελέγχου, διαχωρίζονται σε αυτές που καθαρίζονται μόνο με στεγνό καθάρισμα και σε αυτές που μπορούν να πλυθούν.

καθαρισμός καναπέδων
 
Καθαρισμός κουρτίνας
 
Καθαρισμός κουρτίνας
 
Καθαρισμός κουρτίνας
 
Καθαρισμος κουρτίνας
 
Καθαρισμός μοκέτας
 
καθαρισμός μοκετας
 
καθαρισμός υφασμάτων
 
Καθαρισμός υφασμάτων
 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 13 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1  2  [Επομ. >>]