ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορίες
Καθαρισμοί
 

Καθαρισμοί Χαλιών - Καθαρισμοί κουρτινών - Καθαρισμοί καναπέδων

Με ευθύνη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρία ''Καλαίσθητο'' διαθέτει έμπειρο προσωπικό, με σύγχρονο εξοπλισμό.

Η εταιρία μας, κατά την διάρκεια των είκοσι ετών λειτουργίας της απέκτησε την εμπειρία και τα εφόδια που απαιτούνται για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας. Σκοπός της εταιρίας μας είναι η συνέπεια και η αξιοπιστία σε συνδυασμό πάντα με τις προσιτές τιμές. Θέλοντας να είστε κι εσείς ενήμεροι, παρακάτω σας αναφέρουμε συνοπτικά την διαδικασία που ακολουθείτε κατά τον καθαρισμό.

Πλύσιμο: Το πλύσιμο των χαλιών σας γίνεται με άφθονο νερό, στην κατάλληλη θερμοκρασία και με ουδέτερα απορρυπαντικά που σέβονται τα μάλλινα και ευαίσθητα χαλιά σας.

Ξέβγαλμα: Ο τρόπος ξεβγάλματος είναι εξίσου προσεκτικός και λεπτομερής καθώς χρησιμοποιείται μεγάλη ποσότητα νερού ώστε να απομακρύνεται και το τελευταίο ίχνος σκόνης. Ακολουθεί η διαδικασία της φυγοκέντρησης κατά την οποία το χαλί στραγγίζει με ευαισθησία.

Στέγνωμα: Τα χαλιά σας στεγνώνουν με τον παραδοσιακό τρόπο στον αέρα.       

Φύλαξη: Η αποθήκευση των χαλιών σας γίνεται σε ασφαλείς και υγιείς χώρους με ειδικά ράφια, μακριά από υγρασία

και κάθε άλλο κίνδυνο.

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΗΤΩΝ Επίσης, έχουμε τον τρόπο, και για να αναλάβουμε τον επί τόπου καθαρισμό και την περιποίηση ταπήτων σε μεγάλους χώρους γραφείων, καταστημάτων, κ.λ.π.
Με την ίδια υπευθυνότητα και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η εταιρία ''Καλαίσθητο'' αναλαμβάνει την επιτόπου "περιποίηση" της μοκέτας σας.


Ο καθαρισμός γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με την απαραίτητη προϋπηρεσία, με τα κατάλληλα μηχανήματα και με εξελιγμένα υλικά, τα οποία εξασφαλίζουν γρήγορα και άψογα αποτελέσματα, ακόμα και σε μεγάλους χώρους, όπως εταιρείες, αίθουσες συνεδριάσεων, κινηματογράφους, σαλόνια πλοίων , σαλόνια αυτοκινήτων κ.α.

Με ευθύνη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρία ''ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ'' διαθέτει έμπειρο προσωπικό, με σύγχρονο εξοπλισμό

Η εταιρία ''ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ'' ασχολείται εξειδικευμένα με τον καθαρισμό των σαλονιών χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.
Χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία αναλαμβάνει να καθαρίσει κάθε υφασμάτινο σαλόνι από λεκέδες .

Ο επιτόπου καθαρισμός των σαλονιών απαιτεί μεγάλη εμπειρία, ειδικά μηχανήματα και χρήση εξειδικευμένων απορρυπαντικών.

To έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί εξελιγμένα υλικά, τα οποία εξασφαλίζουν γρήγορα και άψογα αποτελέσματα. Ο καθαρισμός γίνεται με μηχανή extraction και ειδικό επαγγελματικό απορρυπαντικό, που εξασφαλίζουν άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα χωρίς φθορές. Τα χρησιμοποιούμενα προϊόντα, είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και δεν αφήνουν υπολείμματα.


 ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ :       

Υγιεινός και σε βάθος καθαρισμός.
Αναζωογόνηση χρωμάτων.


Με τον ειδικό τρόπο καθαρισμού των σαλονιών, τα εξειδικευμένα απορρυπαντικά και τα κατάλληλα εργαλεία επιτυγχάνονται άψογα αποτελέσματα. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της εταιρίας μας αποτελούν θεμέλια για την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας .

Βασικός μας σκοπός είναι να αισθάνεστε εσείς και η οικογένειά σας ασφαλείς και να ζείτε σε ενα υγιεινό και καθαρό περιβάλον.